Hustak i trä med glasfönster

Investera

Investera i sunda och intressanta företagslån                               

Klicka här

Låna

Vi finansierar olika typer av projekt med fokus på fastigheter

Klicka här

Söker du ett enkelt sätt att investera ditt kapital? Då har du kommit rätt, vi kan erbjuda dig fast ränta och fast löptid med fastigheter som säkerhet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Modernt kök

Bli kontaktad

Klicka här

Investera i lån

Att investera i krediter är ett bra komplement till övriga tillgångsslag så som exempelvis aktier och fonder. Låneinvesteringar mäter sig väl med aktiemarknadens avkastning. Som långivare får man:

  • En fast årsränta mellan 8-15 %
  • Säkerheter i fastighetspant, aktier, borgensåtagande från moderbolag med mera.
  • Löptider mellan 6-24 månader.
  • Löpande rapportering av projekten.
  • Din investering skapar tillväxt där du lever och bor.

Läs mer

Låna till ditt projekt

Är ditt företag intresserat av att låna pengar via Svensk Kreditförmedling AB:s långivare?

Vi arrangerar företagskrediter upp till cirka SEK 25 000 000 och arbetar endast med säkerställda lån (panter och borgensförbindelser). Vi har ett stort antal investerare som aktivt investerar i våra erbjudanden vilket säkerställer att vi kan fullgöra de finansieringsuppdrag vi åtagit oss.

Läs mer

Trädtoppar tittar fram genom dimma

Referenser

Urval av pågående och återbetalda direktlån.

Se alla direktlån

Finansiering av nu färdigställda parhus i bostadsrättsform  i Högmora, Huddinge. Löptid 12 månader med en årlig ränta om 10&nbs%. Lånebelopp SEK 25 000 000 med säkerheter genom inteckning i de 6 tomterna.

Status: Återbetald

Svensk Kreditförmedling
 

Färdigställda bostadsrätter centralt belägna i Växjö. Säkerheter i form av pantförskrivning av 31 stycken lägenheter med en belåningsgrad om cirka 50 %. Löptid 3 + 3 månader med en ränta på 12 % per år. Lånebelopp SEK 10 000 000. 

Status: Återbetald

 

Svensk Kreditförmedling

Finansiering av köpeskilling gällande fyra stycken bostadsrätter i en fastighet belägen vid Telefonplan söder om Stockholm. Lägenheterna hade tecknats på förhandsavtal till mycket gynnsamma prisnivåer. Löptid 6 månader med möjlighet till förlängning om 3 månader. Säkerhet genom pantförskrivning av bostadsrätterna med bästa rätt. Avkastningen genererades via vinstdelning på 50 % av nettovinsten vid försäljning. Lånebelopp SEK 8 000 000.

Status: Återbetald

Svensk Kreditförmedling

Bostadsrättsprojekt i naturskön omgivning i södra Stockholm. Här uppförs nu 12 stycken rymliga villor och 12 stycken minivillor. Säkerheter i form av inteckning i 12 stycken tomter. Löptid 15 månader med möjlighet till förtida inlösen med en årlig ränta om 10 %. Lånebelopp SEK 15 750 000.

Status: Pågående

Svensk Kreditförmedling

Nyheter från Svensk Kreditförmedling

Här presenterar vi nyheter om investeringsmöjligheter, återbetalningar och kommande event.

Inga inlägg hittades