Fulltecknad

Låntagaren söker finansiering för ett tillträde av nio stycken nybyggda bostadsrätter vid Telefonplan i Bostadsrättsföreningen The BRiCK Terra strax utanför tullarna i Stockholm. Låntagaren har tecknat köpeavtal på förhand och således fått ett mycket bra pris om cirka SEK 47 000 per kvadratmeter. I dagsläget säljs motsvarande lägenheter i The BRiCK Terra för cirka SEK 62 000 per kvadratmeter.

Handpenningen är redan erlagd av Låntagaren och lägenheterna ifråga är färdigställda och tillträde sker 3 november 2020. Lägenheterna är på 46 kvadratmeter och beskrivs som 1,5 rum och kök men kan nyttjas som 2 rum och kök då arbetsrummet kan användas som sovrum. Lägenheterna är belägna på våning 2, 3, 4 och 6 och samtliga lägenheter har balkong mot innergården.

Den sökta finansieringen skall användas för tillträdet då köpeskillingen om ytterligare cirka SEK 18 000 000 skall betalas. Anledningen till att Låntagaren vill belåna lägenheterna är att han vill avvakta med försäljningen av de nio bostadsrätterna till dess att hela området kring Telefonplan är färdigutvecklat, då detta torde generera högre försäljningspriser per kvadratmeter. Det genomsnittliga försäljningspriset för lägenheter i området Hägersten/Liljeholmen dit Telefonplan tillhör ligger för närvarande på cirka SEK 69 000 per kvadratmeter.

Under tiden som lånet löper kommer lägenheterna att hyras ut vilket skapar intäkter som estimeras till cirka SEK 1 500 000 per år. Belåningsgraden givet rådande marknadspriser kommer att vara cirka 72,5 %. Lånet återbetalas genom försäljning av bostadsrätterna.

Vill du veta mer?

Ta del av investeringserbjudandet

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi ett investeringserbjudande till dig.

Bli kund

Du som långivare bestämmer också helt själv vilka krediter du väljer att gå in i vilket gör att du fritt kan välja till vilka bolag du lånar ut pengar!

Kontaktuppgifter

Fyll I din e-post adress och telefonnummer ovan så kontaktar vi dig om ett aktuellt erbjudande.

Ta del av erbjudandet

När du har fått erbjudandet skickat till din e-post så granskar du presentationen och väntar på att en kontaktperson hör av sig.

Teckna låneavtal

När du har tagit beslut om att investera så kommer din kontaktperson att skicka ett låneavtal för signering via mobilt bank id.

Inbetalning

När låneavtalet är signerat och du har fått tilldelning i det aktuella erbjudandet så skickas en inbetalningsinstruktion till din e-post