Fulltecknad

Låntagaren söker en byggfinansiering för att färdigställa 22 stugor i Näsfjället i Sälenfjällen (i BRF--form) som är sålda på förhandsavtal till slutkund. Alternativen som erbjuds är stugor på 48 kvadratmeter eller 66 kvadratmeter beroende på kundens behov. Av de ovan nämnda stugorna så är 18 stycken av den större modellen och 4 stycken av den mindre modellen. Priserna är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med andra orter i Sälenfjällen och ligger på SEK 1 095 000 för den mindre varianten och SEK 1 545 000 för den större.

De korta avståenden till Sälens andra skidorter gör även att man har tillgång till flera olika alternativ under sin skidsemester. Resorten är även belägen nära den norska gränsen vilket torde kunna öka intresset från norska investerare. På endast cirka 50 minuter når man Trysil som är en mycket populär skidort på den norska sidan av gränsen med väsentligt mycket högre prisnivåer.

Den nybyggda flygplatsen i Sälen slog även upp portarna under slutet av 2019 vilket har genererat ett ökat intresse och en bättre tillgänglighet till för just Sälen som skidområde i stort. Näsfjället är beläget cirka 40 minuters bilfärd från flygplatsen.

Som säkerhet för det upptagna lånet kommer Låntagaren att inteckna fastigheter med moderat belåningsgrad vilken förklaras och  illustreras på sidan 9 och 10 i detta marknadsmaterial.

Refinansiering kommer att ske genom försäljning av stugorna samt även via försäljning av närliggande tomter som bolaget äger.

Vill du veta mer?

 

Ta del av investeringserbjudandet

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi ett investeringserbjudande till dig.

Bli kund

Du som långivare bestämmer också helt själv vilka krediter du väljer att gå in i vilket gör att du fritt kan välja till vilka bolag du lånar ut pengar!

Kontaktuppgifter

Fyll I din e-post adress och telefonnummer ovan så kontaktar vi dig om ett aktuellt erbjudande.

Ta del av erbjudandet

När du har fått erbjudandet skickat till din e-post så granskar du presentationen och väntar på att en kontaktperson hör av sig.

Teckna låneavtal

När du har tagit beslut om att investera så kommer din kontaktperson att skicka ett låneavtal för signering via mobilt bank id.

Inbetalning

När låneavtalet är signerat och du har fått tilldelning i det aktuella erbjudandet så skickas en inbetalningsinstruktion till din e-post