Fulltecknad

Hotell Norrort i Vallentuna söker en bryggfinansiering för att refinansiera befintligt lån på fastigheten och för vissa renoveringsbehov. Fastigheten Bällsta 5:260 i Vallentuna kommun är belägen norr om Stockholm och ligger nära kommunikationer till Stockholm och Arlanda. Fastigheten brukas i dag för så kallad Longstay-verksamhet (läs långtidsboende i hotellform) och har en beläggning på cirka 70 % av sin totala kapacitet. Totalt består fastigheten av 77 stycken rum fördelat på Dubbelrum budget, Dubbelrum Deluxe, Enkelrum budget och Enkelrum Deluxe. Alla rum har tillgång till tvättstuga samt kök. Delux-alternativen har kök och tvättmaskin på rummen medan budgetvarianterna har gemensamt kök och tvättstuga.

Fastigheten sköts av en hotell- operatör, Hotell Norrort AB, och driftnettot prognostiseras att ligga på cirka SEK 4 000 000 per år.

Som säkerhet för det upptagna lånet kommer Låntagaren att inteckna Fastigheten Vallentuna Bällsta 5:260 i Norra Stockholm som är värderad till cirka SEK 54 000 000 enligt den senaste värderingen gjord av Forum Fastighetsekonomi som är en auktoriserad fastighetsvärderingsfirma. Vid fullteckning av detta lån kommer belåningsgraden således att vara cirka 22,2 % i förhållande till värderingen då lånet erhåller bottenpant i fastigheten.

Refinansiering kommer att ske genom senior finansiering i bank eller via försäljning av fastigheten då det i dagsläget finns intressenter som vill förvärva den.

Vill du veta mer?

Ta del av investeringserbjudandet

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi ett investeringserbjudande till dig.

Bli kund

Du som långivare bestämmer också helt själv vilka krediter du väljer att gå in i vilket gör att du fritt kan välja till vilka bolag du lånar ut pengar!

Kontaktuppgifter

Fyll I din e-post adress och telefonnummer ovan så kontaktar vi dig om ett aktuellt erbjudande.

Ta del av erbjudandet

När du har fått erbjudandet skickat till din e-post så granskar du presentationen och väntar på att en kontaktperson hör av sig.

Teckna låneavtal

När du har tagit beslut om att investera så kommer din kontaktperson att skicka ett låneavtal för signering via mobilt bank id.

Inbetalning

När låneavtalet är signerat och du har fått tilldelning i det aktuella erbjudandet så skickas en inbetalningsinstruktion till din e-post