Fulltecknad

Låntagaren är en väletablerad fastighetsutvecklare med god historik ämnar söka finansiering för att förvärva en fastighet i Väsjöområdet i Sollentuna. Fastigheten är på totalt nästan 5 000 kvadratmeter.

Låntagaren är ett bostadsutvecklingsbolag och bolagsgruppen har vid flertalet tillfällen lånat pengar via våra Långivare tidigare och har historiskt återbetalat flera lån. Bolaget arbetar främst med att projektera och utveckla fastigheter i Stockholmsområdet med fokus på närförort.

På den förvärvade tomten planeras att uppföras 13 kedjehus i tre plan med en boarea på 190 kvm. Projektet kommer att uppföras i bostadsrättsform. Den totala byggrätten uppskattas till cirka 3 088 kvm BTA (13x190x1,25).

Fastigheten är belägen i det expansiva Väsjöområdet i Sollentuna Kommun längs med Frestavägen. Avstånd till Sollentuna centrum är cirka 5 kilometer och till centrala Stockholm cirka 20 kilometer. Närområdet består till stor del av naturmark samt viss småhusbebyggelse. Området är ett gammalt fritidsområde som under de senaste åren genomgått en omvandling till permanentboende. Ett attraktivt friluftsområde runt Väsjön med bland annat skidbacke finns inom gångavstånd. Alla servicefunktioner så som livsmedelsbutiker, klädbutiker, vårdcentral med mera finns i Sollentuna Centrum eller i Häggviks handelsområde som båda ligger inom cirka 5 kilometer från fastigheten. Närmaste pendeltågsstation är Häggviks station som ligger cirka 4 kilometer bort. Busshållplats finns inom ett hundratal meter. Större trafikleder så som E4, E18 samt Norrortleden 265 nås på nära avstånd.

Marknadsvärdet för fastigheten, bedöms vid tidpunkten för värderingen till 30 400 000 SEK.

Låntagaren ämnar söka finansiering om totalt 12 000 000 SEK för att förvärva fastigheten samt för att utveckla projektet.  Låntagaren har redan erlagt handpenning för fastighetsförvärvet.

Lånet kommer att återbetalas via antingen försäljning av kedjehusen alternativt via refinansiering av lånet via traditionell bankbelåning.

Vill du veta mer?

Ta del av investeringserbjudandet

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi ett investeringserbjudande till dig.

Bli kund

Du som långivare bestämmer också helt själv vilka krediter du väljer att gå in i vilket gör att du fritt kan välja till vilka bolag du lånar ut pengar!

Kontaktuppgifter

Fyll I din e-post adress och telefonnummer ovan så kontaktar vi dig om ett aktuellt erbjudande.

Ta del av erbjudandet

När du har fått erbjudandet skickat till din e-post så granskar du presentationen och väntar på att en kontaktperson hör av sig.

Teckna låneavtal

När du har tagit beslut om att investera så kommer din kontaktperson att skicka ett låneavtal för signering via mobilt bank id.

Inbetalning

När låneavtalet är signerat och du har fått tilldelning i det aktuella erbjudandet så skickas en inbetalningsinstruktion till din e-post