Erbjudande

En väletablerad fastighetsutvecklare med god historik söker finansiering för tillträdet av en lokalhyresfastighet i Västerås kommun. Den befintliga fastigheten består av cirka 15 000 kvadratmeter uthyrningsbar area vilken är fördelad på kontors- och utbildningslokaler, restauranger, hotell, vård samt lager. Förvärvet genomförs då Låntagaren ser stor potential i att modernisera delar av lokalerna och på så sätt få in ankarhyresgäster. Hyresintäkterna uppgår idag till cirka SEK 12 500 000 per år. De årliga driftkostnaderna är cirka SEK 3 500 000 vilket ger ett driftnetto på cirka SEK 9 000 000 per år. 

Utöver detta ser Låntagaren ett mycket stort mervärde i en, på fastigheten, ännu ej utnyttjad byggrätt om cirka 18 000 kvadratmeter som möjliggör vidareutveckling och värdeskapande.

Vill du veta mer?

Ta del av investeringserbjudandet

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi ett investeringserbjudande till dig.

Bli kund

Du som långivare bestämmer också helt själv vilka krediter du väljer att gå in i vilket gör att du fritt kan välja till vilka bolag du lånar ut pengar!

Kontaktuppgifter

Fyll I din e-post adress och telefonnummer ovan så kontaktar vi dig om ett aktuellt erbjudande.

Ta del av erbjudandet

När du har fått erbjudandet skickat till din e-post så granskar du presentationen och väntar på att en kontaktperson hör av sig.

Teckna låneavtal

När du har tagit beslut om att investera så kommer din kontaktperson att skicka ett låneavtal för signering via mobilt bank id.

Inbetalning

När låneavtalet är signerat och du har fått tilldelning i det aktuella erbjudandet så skickas en inbetalningsinstruktion till din e-post