Nyhetsbrev december

Julen närmar sig med stormsteg och med vintersolståndet passerat kan vi nu se fram emot en ljusare framtid. Jul och nyår brukar vara en hektisk tid för många, men vi hoppas att vi alla hinner stanna upp och ta hand om våra nära och kära under denna högtid. Elpriset får vi glömma ett tag!

När vi nu summerar året som gått så blir det vårt bästa hittills och vi har nu rest lån för ett sammanlagt belopp om drygt 830 MSEK. Våra låneerbjudanden har en bra plats i en väldiversifierad investeringsportfölj. Totalt sett har våra kunder fått dela på nästan 62 MSEK i utbetalade räntor vilket gläder oss.

Under den första delen av det nya året kommer depåsystemet att genomgå en uppgradering med nytt gränssnitt och nya funktioner. Vi återkommer med mer information när det börjar att närma sig.

Vi är en del av Savelendfamiljen och vi rekommenderar våra kunder att även titta på deras investeringserbjudande med bland annat konsumentkrediter, fakturabelåning och andra typer av intressanta kreditinvesteringar. Hos oss väljer man helt själv vilka fastighetslån man vill investera i och genom Savelend kan man få en mer riskspridd låneportfölj som täcker fler olika branscher och kredittyper. Vill ni ha hjälp så hör gärna av er så visar vi hur det går till att även vara med i dessa erbjudanden!

Jag vill med dessa rader önska eder alla en riktigt varm och trevlig jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar

Svensk Kreditförmedling AB
Nils Revvik

 

PS.

Nu när ekonomin försämras blir det extra tufft för barnen som lever i utanförskap. Barnfamiljer som lever i social utsatthet har små eller inga ekonomiska marginaler alls.

Under julen blir utanförskapet extra påtagligt. Det finns inte pengar över till vare sig julklappar, julmat eller några aktiviteter på jullovet och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap.

Stockholms Stadsmission erbjuder ett alternativ och en jul där utanförskap ersätts av gemenskap. De delar ut julklappar, presentkort att handla julmat för och ordnar julfiranden, aktiviteter och utflykter, så att fler barn får en bättre julledighet.

Vi har därför valt att genomföra en dontation till Stockholms Stadsmission för att så många barn som möjligt ska få uppleva en trygg och fin jul. Donationen hjälper även till att ge barnfamiljer i hemlöshet en trygg plats för barnen och professionellt stöd till föräldrarna så att de på sikt har möjlighet att förändra sin situation.
DS.