Nyhetsbrev december

Året går nu mot sitt slut och många sitter hemma och jobbar och väntar på jul och nyår. Vi blickar tillbaka på ett ovanligt år som vi länge kommer att minnas, men vi känner ändå stor tillförsikt och att vi ser att vår affärsmodell fungerar. Vår låneförmedling är viktig för både entreprenörer och långivare. Genom att vi saknar ytterligare mellanhänder får våra kunder en bättre ränta jämfört med flera andra aktörer i samma bransch. Att vi tar en aktiv roll och företräder våra långivare gentemot låntagaren är en bra modell och den löpande rapporteringen är uppskattad av kunderna.

Vi har tidigare skrivit om att bostadsrättspriserna återhämtade sig efter vårens tillfälliga fall och vi ser en fortsatt stabil trend. Efterfrågan på priseffektiva bostäder i Stockholms närhet är fortsatt hög.

Så här i slutet på året går temperaturen ner något, men vi ser positivt på en snabb start i januari. Vi har flera intressanta projekt under utvärdering, men vi släpper inte mer nu före årsskiftet.

Vi lanserade också en ny digital plattform till kunderna under året vilken blev väldigt lyckad.

Vi hoppas Du får en avkopplande jul och ett glatt nyår!

 

Svensk Kreditförmedling AB

Nils Revvik

 

P.S.

I Stockholm lever tusentals barn i fattigdom. Coronakrisen har gjort att många familjer som redan hade det svårt nu har fått det ännu tuffare ekonomiskt. Under julen blir utanförskapet särskilt tydligt, då det inte finns pengar över till vare sig julklappar, julmat eller aktiviteter. Högtiden förknippas med oro och ensamhet istället för med glädje och gemenskap.

Vi har därför valt att donera 20 000 kronor till Stockholms Stadsmission för att så många barn som möjligt ska få uppleva en trygg och fin jul. Donationen hjälper även till att ge barnfamiljer i hemlöshet en trygg plats för barnen och professionellt stöd till föräldrarna så att de på sikt har möjlighet att förändra sin situation.

D.S.